Beats

DJ Sigi

Dankzij zijn caribbische afkomst, stroomde de muziek van jongs af aan al door zijn lijf”
 
SIGI… Een Swingende Draai Aan Uw Feest!

1 eetlepel passie
1 scheut muzikaliteit
1 scheut professionaliteit

Doe de ingrediënten in een shaker.

Shake krachtig.
Schenk in een glas en breng het op smaak met enthousiast publiek.
Voeg eventueel een paar ijsblokjes toe

………..verfrissend anders!

Ryan Benoir

RYAN BENOIR 1 (1)
Iwan DJ

DJ E1

Iwan kreeg zijn liefde voor muziek als kind al met de paplepel ingegoten van zijn ouders. Na wat rondzwervingen bij verschillende feestcafé’s, kwam hij in 2001 bij de Longneck terecht. Nu is hij niet meer uit het Hoornse uitgaansleven weg te denken. We hebben het natuurlijk over DJ E1! Met de lekkerste plaatjes weet hij iedereen in beweging te krijgen en maakt hij er altijd 1 groot feest van! Naast The 80’s zie je hem ook soms terug op het grootste plein van Hoorn; De Roode Steen, waar wij natuurlijk supertrots op hem zijn!

DJ Gilton franklin

DJ Gilton Franklin draait tegenwoordig regelmatig op diverse feesten in het binnen- en buitenland. Naast Nederland heeft Gilton in België, Duitsland, Polen, Rusland, Griekenland, Frankrijk, de Nederlandse Antillen, Suriname, Singapore en Engeland gedraaid. Hij heeft onder andere met Afrojack, Fedde lé Grand, Laidback Luke, Gregor Salto en Eclectric DJ’s als Chuckie, Irwan, Frank en Dyna in de line-up gestaan. 

DJ Gilton 3
dj Showcees

DJ Showcees

DJ Showcees is dé all-round FeestDJ van het moment. DJ Showcees draait van Hazes tot House in een lekker tempo met scherp en gezellig microfoongebruik. Vandaag de dag is DJ Showcees te vinden in veel verschillende kroegen in Nederland, maar ook kun je hem tegenkomen op je vakanties naar Oostenrijk, Italië, Griekenland, Spanje en ga zo maar door. DJ Showcees heeft 1 motto: ‘Groot worden door klein te blijven.’ Hij knalt het hele land door om de mooiste feestjes op te bouwen en is daardoor ook al 6 jaar te vinden in de top 3 van populairste Party-DJ’s van Nederland. 100% feest gegarandeerd!

 “GOD IS A DJ, LIFE IS A DANCE FLOOR, LOVE IS THE RHYTHM, YOU ARE THE MUSIC!” – PINK