Cocktail workshop

Cocktail workshop

cocktail workshop hoorn

 

Een cocktailworkshop in Hoorn doe je bij The 80’s! Ben je op zoek naar een leuk idee voor een vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje of willen jullie een keer iets anders doen dan wat jullie altijd al samen doen? Kom dan met 6-15 personen de cocktailworkshop bij ons volgen!

Ben jij een echte gifmenger of missen je cocktails altijd net het laatste beetje smaak of uitstraling? Kom dan de Cocktailworkshop bij The 80’s doen! Leer bij ons welke technieken je het best kunt toepassen, welke smaakcombinaties goed bij elkaar passen en wat het verschil eigenlijk is tussen Gin en Rum. Onze eigen Jessica heeft een opleiding gevolgd bij The European Bartender School en weet nu alles over het maken van cocktails. En zeg nou eerlijk, waar is het nou leuker om deze workshop te doen, dan in de leukste kroeg van Hoorn! Hierbij een kleine opzet van het programma:

 

 

Kosten voor een groep van 6-15 personen zijn 27,50 per persoon. Hierbij zitten natuurlijk de cocktails die je zelf maakt, en op mag drinken, inbegrepen.

 

Mocht je een grotere of kleinere groep hebben, neem dan contact met ons op om te bespreken wat de mogelijkheden zijn. Voor meer info over de workshop, de prijs en beschikbare data, mail ons op onderstaand e-mailadres of bel ons!

mojito cocktail workshop
daiquiri cocktail workshop
Inhoud workshop

 

– Welkomstcocktail voor iedereen
– Uitleg en proeverij van basis dranken (Witte en bruine rum, Vodka, Tequila, Gin en Bourbon)
– Technieken van cocktails en barflairen worden uitgelegd en als voorbeeld worden er 2 cocktails gemaakt. (shake & build cocktail)
– Quiz over de cocktailkennis.
– Zelf cocktail maken, deze mag je na de beoordeling zelf opdrinken!
– Barflairen, wie kan na het oefenen de leukste truc met een fles?
– Cocktails op basis van smaak en garnering punten geven.
– Winnaar komt op onze facebook en cocktail wordt de cocktail van de week, gekozen door de groep!

Na deze workshop kun je thuis de lekkerste cocktails maken en kun je zo iedereen blij verrassen op een feestje! Hebben jullie na de workshop nog niet genoeg van de smaak van de heerlijke cocktails, dan kun je met 10% korting alle cocktails van de kaart bestellen! Maak je gezellige middag af met het heerlijke eten uit de foodtruck en doe daarna nog een dansje op de gezellige muziek en je zit zeker goed!

Een impressie van onze cocktails vind je hier!

Boek nu!