Cocktail workshop

Cocktail workshop

cocktail workshop hoorn

Een cocktailworkshop in Hoorn doe je bij The 80’s! Ben je op zoek naar een leuk idee voor een vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje of gewoon iets gezelligs doen met vrienden, bij The 80’s ben je aan het juiste adres.

 

Ben jij een echte gifmenger of missen je cocktails altijd net het laatste beetje smaak of uitstraling? Leer bij ons welke technieken je het best kunt toepassen, welke smaakcombinaties goed bij elkaar passen en wat het verschil eigenlijk is tussen Gin en Rum.

 

Kosten van een cocktail workshop voor een groep van 6-15 personen zijn € 27,50 per persoon. Hierbij zitten natuurlijk de cocktails die je zelf maakt, en op mag drinken, inbegrepen.

Mocht je een grotere of kleinere groep hebben, neem dan contact met ons op om te bespreken wat de mogelijkheden zijn. Voor meer info over de workshop, de prijs en beschikbare data, mail ons op onderstaand e-mailadres of bel ons!

mojito cocktail workshop
daiquiri cocktail workshop
Inhoud cocktail workshop
  • Welkomstcocktail voor iedereen
  • Uitleg en proeverij van basis dranken (Witte en bruine rum, Vodka, Tequila, Gin en Bourbon)
  • Technieken van cocktails en barflairen worden uitgelegd en als voorbeeld worden er 2 cocktails gemaakt. (shake & build cocktail)
  • Zelf cocktail maken, deze mag je na de beoordeling zelf opdrinken!
  • Cocktails op basis van smaak en garnering punten geven.
  • Na deze workshop kun je thuis de lekkerste cocktails maken en kun je zo iedereen blij verrassen op een feestje! 

Een impressie van onze cocktails vind je hier!

Boek nu!