“Don’t stop me now, If you wanna have a good time, Just give me a call!” – Queen

Events breken zo lekker de week. Daarom proberen we vaak nieuwe events uit, het maakt je weekend wat specialer dan elk ander weekend. Vind hier de informatie over onze terugkerende events of zoek je een leuke activiteit voor een groep, kijk dan bij onze workshops en proeverijen! Heb je een andere wens of idee, neem dan contact met ons op via telefoonnummer of e-mailadres onderaan de pagina, dan kunnen we kijken of we hier samen iets tofs kunnen neerzetten!

Speciale Events


1 januari 2019 - Nieuw Jaars Party!

Heb je ook zo'n zin in de Feestdagen? Wij wel! Koop nu je tickets voor Oud & Nieuw online. Tot en met 5 december tegen gereduceerd tarief!6 DECEMBER - Sam's Pub Quiz Sinterkerst & Nieuw editie

Sam's Pub Quiz bestaat uit 9 ronden met verschillende vragen. Er komen onder andere filmfragmenten, muziekfragmenten, vragen uit de actualiteit en algemene vragen voorbij. Laat zien hoeveel je als team weet zonder gebruik te maken van hulpmiddelen.THE 80's PUBQUIZ

“Hey Baby, can you pass this quiz, Well, Just put your money where your mouth is.” – Dance all over your face, Kiss

Pubquiz The 80's!

Elke eerste donderdag van de maand vindt The 80’s pubquiz plaats! Naast een hele gezellige avond, maak je kans op eeuwige roem, door een plekje aan The Wall of Fame, zie onderaan deze pagina en in de zaak! Daarnaast kun je een overheerlijke borrelplank en 2 drankjes per persoon!

De Pubquiz is op de volgende avonden: 4 oktober, 1 november, 6 december, 10 januari, 7 februari, 7 maart, ga zo maar door....

Voor 5 euro per persoon krijg je een heerlijk drankje om mee te beginnen, tussen de vragen door een lekker hapje, een leuke, fanatieke quizmaster, leuke vragen, een hoop gezelligheid en maak je kans op de Superprijs! Wie wil dat nou niet?

Pubquiz The Eighties

Wall of Fame

Zowel in de zaak, als op de website en op Facebook wordt onze Wall of Fame bijgehouden! Wil jij kans maken op een plekje tussen de grote sterren, kom het dan bewijzen tijdens de eerstvolgende Pubquiz! Elke eerste donderdag van de maand vindt er een pubquiz plaats, maar wees op tijd met inschrijven, want Vol = Vol!Wat moet je doen?

– Verzamel een team van maximaal 5 personen!
– Bedenk een leuke Teamnaam
– Geef je aan de bar of via Facebook op voor de datum die jullie voorkeur heeft.
– Betaal het inschrijfgeld van tevoren, zodat we zeker weten dat je erbij bent! (En jij zeker weet dat we jullie plekje niet weggeven!)
– Verzamel al je kennis die je kan vinden, doe mee en win Eeuwige Roem!

  • Wall of Fame The Eighties Pubquiz
  • Pubquiz augustus winnaars
  • Pubquiz winnaars oktober
  • Pubquiz November
  • Pubquiz winnaars december
  • Pubquiz winnaars februari
  • April
  • Winnaars Juni 2018

" Be a Champion, Be a Champion, On the walls of the hall of Fame.” – The hall of Fame, The Script

... & BITES

“I’ve had the time of my life, No I never felt this way before” – Barry Manillow (Dirty Dancing)

Elke dag vindt het evenement ‘… & Bites’ plaats! Gegarandeerd lekkere drankjes én hapjes voor een mooie prijs! Je kunt zelf kiezen met hoeveel personen je de borrelplank op wilt eten en of daarom dus 1, 2, 3 of 4 drankjes zelf opdrinkt, of de kosten en drankjes samen deelt! Daarnaast kies je zelf wat voor drankje het wordt, dus dat is helemaal bonus!


Mojito The Eighties cocktails

Bier, Wijn, Cocktails, G&T's

Elke dag heb je keuze uit:
Speciaalbier & Bites, 4 speciaalbiertjes met een borrelplank voor maar 34,50!
Wine & Bites, 4 glazen wijn met een borrelplank voor maar 34,50!
Cocktails & Bites, 4 cocktails met een borrelplank voor maar 39,50!
Gin-Tonics & Bites, 4 Gin-Tonics met een borrelplank voor maar 39,50!

De keuze in welke bier, wijn, cocktail of Gin-Tonic bepaal je helemaal zelf, dus je kunt elke keer weer wat nieuws proeven!

ZELF TAPPEN?

Baby, we can do it, take your time, do it right, we can do it baby, do it tonight! -S.o.s.

Wist je dat….

We een biertap hebben die je op de avond kunt huren? Je kunt bij de bar aangeven hoeveel liter bier je wilt gaan tappen, rekent dit af en tappen maar! Je krijgt zoveel glazen mee als je wilt en als je aantal liters op zijn, stopt de tap vanzelf! Leuk als je met een groep vrienden bent, heb je meteen je eigen plekje om te staan!

Je kunt de tap ook van tevoren reserveren voor bijvoorbeeld een vrijgezellenfeestje, je rugbyteam, voetbalteam of bedrijf. Stuur ons dan een e-mail of bel met ons telefoonnummer, beide te vinden onderaan de pagina!

COCKTAILWORKSHOP

"Baby, I’m just gonna shake, shake, shake, shake, shake I shake it off, I shake it off” – Taylor Swift

Nieuw! Cocktailworkshop in The 80's!

Ben je op zoek naar een leuk idee voor een vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje of willen jullie een keer iets anders doen dan wat jullie altijd al samen doen? Kom dan met 6-15 personen de cocktailworkshop bij ons volgen!

Ben jij een echte gifmenger of missen je cocktails altijd net het laatste beetje smaak of uitstraling? Kom dan de Cocktailworkshop bij The 80’s doen! Leer bij ons welke technieken je het best kunt toepassen, welke smaakcombinaties goed bij elkaar passen en wat het verschil eigenlijk is tussen Gin en Rum. Onze eigen Jessica heeft een opleiding gevolgd bij The European Bartender School en weet nu alles over het maken van cocktails. En zeg nou eerlijk, waar is het nou leuker om deze workshop te doen, dan in de leukste kroeg van Hoorn! Hierbij een kleine opzet van het programma:

Cocktail proeverij The Eighties

Kosten voor een groep van 6-15 personen zijn 27,50 per persoon. Hierbij zitten natuurlijk de cocktails die je zelf maakt, en op mag drinken, inbegrepen.

Mocht je een grotere of kleinere groep hebben, neem dan contact met ons op om te bespreken wat de mogelijkheden zijn. Voor meer info over de workshop, de prijs en beschikbare data, mail ons op onderstaand e-mailadres of bel ons!

- Welkomstcocktail voor iedereen
- Uitleg en proeverij van basis dranken (Witte en bruine rum, Vodka, Tequila, Gin en Bourbon)
- Technieken van cocktails en barflairen worden uitgelegd en als voorbeeld worden er 2 cocktails gemaakt. (shake & build cocktail)
- Quiz over de cocktailkennis.
- Zelf cocktail maken, deze mag je na de beoordeling zelf opdrinken!
- Barflairen, wie kan na het oefenen de leukste truc met een fles?
- Cocktails op basis van smaak en garnering punten geven.
- Winnaar komt op onze facebook en cocktail wordt de cocktail van de week, gekozen door de groep!

Na deze workshop kun je thuis de lekkerste cocktails maken en kun je zo iedereen blij verrassen op een feestje! Hebben jullie na de workshop nog niet genoeg van de smaak van de heerlijke cocktails, dan kun je met 10% korting alle cocktails van de kaart bestellen! Maak je gezellige middag af met het heerlijke eten uit de foodtruck en doe daarna nog een dansje op de gezellige muziek en je zit zeker goed!

THE 80´S HOORN
ROODE STEEN 6
1621 HN HOORN
0229-269290
INFO@THE80SHOORN.NL