Over ons

The 80's

The 80’s gaat way back! Meer dan 10 jaar geleden openden we de deuren en menig feestje later zijn we nog steeds niet weg te denken op de Roode Steen. Sinds er een gat in de muur van het pand ernaast is geslagen, is The 80’s in formaat verdubbeld, nóg meer feestplezier dus!

terras

Je kunt bij ons het hele jaar door op het terras zitten, we hebben namelijk heaters én lekkere warme dekentjes voor de koude dagen. En in de warme dagen hebben we heerlijk, verkoelende drankjes voor je klaarstaan!

Iets te vieren?

Ben je opzoek naar een locatie voor jouw feest? Neem contact op voor de mogelijkheden. Bekijk ook ons zusje, ‘t Zandblad (Roode Steen 4) voor nog meer mogelijkheden.

Niets is ons te gek!

Ga je voor DJ’s, onbeperkt drank, geen troep in huis, versiering, champagne of wil je je eigen taart meebrengen? Het kan allemaal!

Cosmopolitan

The’s

 

 


The 80's indoor foodtruck

Bites

Bij een drankje hoort een hapje. En die komen zo uit onze Indoor Foodtruck gerold! Check hier de menukaart en voor een impressie van de lekkere bites!


The 80's terras

Terras

 

Iets te vieren?

 
 
 
 
 
 
 
 

The 80’s is (in overleg en indien mogelijk) ook af te huren. Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden! Klik hier voor meer info